Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser:

21-26 augusti 2012:
Livets Goda i Bordeaux
(fullbokad)

7-9 september 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

5-7 oktober 2012:
YONI - Fri att njuta
Helgkurs för kvinnor – med
Jennie Rehbinder

12-14 oktober 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

26-28 oktober 2012:
Gudomlig Extas
Fortsättningskurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

16-18 november 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

7-9 december 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder


Andra evenemang:

3 augusti 2012:
Stockholm Pride
Föredrag med
Calle & Jennie Rehbinder
på Pride House

 

Härlig festivalsommar med Cirkus Eros!

Två festivaler har vi deltagit i redan i sommar, med workshops och föredrag, och vi har fortfarande en kvar – Stockholm Pride!

Vi började med No Mind Festival på Ängsbacka kursgård, där Calle höll trumresor och ett föredrag om Kärlekens 9 språk, och Jennie gav behandlingar i taktil stimulering.

Sen for vi till Sexsibilityfestivalen på Skeppsuddens kursgård för att för fjärde året i rad som vanligt delta med en hel drös workshops. Inspirerande, roligt, omtumlande.

Och snart är det dags för Stockholm Pride, där vi också har en programpunkt - ett föredrag om "Sex hela livet" - om våra kurser och varför vi gör det vi gör. Vi håller då till på Pride House, Kulturhuset.

Kom gärna och lyssna!

Ha en fortsatt underbar sommar, du också!

No Mind Festival

No Mind Festival 2012

En av de verkligt stora festivalerna - en orgie i lek, dans, personlig utveckling, workshops, andlighet, fest, musik, fantastisk mat, massor av härliga människor.

Under en vecka samlas människor från hela världen på den svenska landsbygden, på Ängsbacka kursgård i Molkom, strax norr om Karlstad, för att tillsammans fira livet med ett öppet sinne och delad gemenskap tillsammans med kunniga och erfarna workshopledare och musiker från när och fjärran.

Calle höll två shamanska trumresor och en workshop på temat Kärlekens 9 språk, och Jennie gav behandlingar med Taktil Stimulering.

Vi har varit med tidigare, på festivalen 2006, men då var vi så upptagna att vi knappt hann andas. Så det var väldigt skönt att kunna ta det så lugnt som vi kunde göra denna festival. Vi hann gå på andras workshops också!

Läs mer på Ängsbackas sida för No Mind Festival!

Du kan också läsa mer om våra upplevelser av festivalen på min fotografiska dagboksblogg År 50 - här, här, här, här, här, här och här!

Sexsibilityfestivalen

På Sexsibilityfestivalen

Under fem dagar i juli upplevde vi något helt unikt, en tillvaro de flesta knappt vågar drömma om – en sexuellt tillåtande och uppmuntrande samvaro, med total acceptans för såväl egna som andras gränser och integritet.

Sexsibilityfestivalen var årets verkliga höjdpunkt för oss sexpositiva, njutande, livsbejakande, leklystna upptäckare av det underbara livet vi lever. För fjärde året i rad hölls denna festival, och i år var det större, bättre, sexigare och läckrare än någonsin! Fler lärare, fler workshops, fler festivaldeltagare, fantastisk mat, många nyheter, bättre organisation. Festivalen håller helt enkelt på att bli riktigt proffsig!

Man kunde ständigt välja om man ville gå på någon workshop eller kanske bada, vila, fika i det nya kaféet med mystält, älska, sova, få en härlig massage – eller vad man nu hade mest lust med.

Det bjöds på en mängd olika slags kurspass, föredrag och happenings, ofta på tre-fyra olika ställen samtidigt (svårt att välja!), med flera olika lärare som fokuserade på sexualitet, närhet, njutning, tantra, kärlek och andlighet.

Vi var med, förstås, och höll ett antal workshops - från Konsten att säga NEJ! till sensuella lekar, oljeglidning, kroppsmålning och ett föredrag om Kärlekens 9 språk. Vi var med andra ord väldigt engagerade – som alltid.

Det blev minst sagt en extraordinär upplevelse, och vi längtar redan efter nästa års festival – som ska bli ännu bättre!

Du kan också läsa mer om våra upplevelser av festivalen på min fotografiska dagboksblogg År 50 - här, här, här, här & här!

Stockholm Pride

Stockholm Pride 2012

I år är vi med och håller ett föredrag på Pride House, under Stockholm Pride.

SEX HELA LIVET

Vi berättar om den filosofiska grunden till vår mångåriga kursverksamhet - att sex är oerhört mycket mer än den gängse bilden av sex. Du kan omfamna sex som något terapeutiskt och helande i din personliga utveckling, och höja din livskvalitet, i såväl relationer som individuellt. Det finns enormt mycket kraft och energi i att att befria dig från skam och skuld, och utveckla en sexpositiv attityd.

Vi erbjuder ett livsbejakande förhållningssätt som stärker individen, interpersonella relationer och grupper, och du är välkommen att lyssna, fråga, samtala..

Fredag 3 aug 17:00–17:45
Studio 3, våning 3, Kulturhuset/Stadsteatern

Läs mer info om vårt föredrag på hemsidan för Stockholm Pride!


Kontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu
 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.